Ректорат: пора відпусток – не пора для самозаспокоєння

15 липня 2019 року

Саме такий висновок можна зробити із сьогоднішнього засідання ректорату, що пройшов під головуванням Станіслава Ніколаєнка. Бо ж нагальних справ так і багато. І основні з-поміж них – це забезпечення вступної кампанії, набір абітурієнтів та підготовка до нового навчального року. Саме на цьому і акцентував увагу очільник університету, навівши порівняльну картину на аналогічний період минулого року.

 
Доповнюючи її, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша озвучив тривожні дані стосовну подачі заяв від випускників наших відокремлених підрозділів. І отримав доручення ректора у найближчий час провести ретельний аналіз та вжити заходів, бо ще є час для профорієнтаційної роботи. Щодо магістратури: завтра стануть відомі результати ЗНО з англійської мови, то ж очікуємо хвилю заяв на відповідні спеціальності. Ретельно ситуацію з прийомом буде розглянуто на засіданні приймальної комісії сьогодні о 15 годині. 
 
Учений секретар Оксана Барановська доповіла про підготовку до серпневої вченої ради, організацію наради з планування у вересні на базі гуманітарно-педагогічного факультету.
 
Голова профкому Ростислав Тарасенко проінформував про хід оздоровчої кампанії для співробітників та їхніх дітей. Начальник відділу виховної роботи Анна Хижняк представила проект програми школи першокурсника, яка триватиме з 1 по 9 серпня. 
 
Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про успішну подачу даних до штаб-квартири міжнародного рейтингу QS, продовження договорів з нашими зарубіжними партнерами.
 
 
 
 
Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко інформував про перебіг ремонтних робіт в корпусах і кампусі. Зокрема, до 1 серпня буде цілком завершений ремонт у 4-му гуртожитку. Аналогічні роботи у 6, 9 гуртожитках тривають. На цьому тижні очікуємо на поставку фарби. Ректор звернув увагу господарників на облаштування студентського арт-простору у співпраці благодійним фондом та спонсорами.
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про завершення перевірки протипожежної безпеки, за підсумками якої буде проведена відповідна нарада-навчання. Він підняв питання облаштування вентиляційних систем в навчальних корпусах №2 та 12, перебіг збирання зернових і набір до аспірантури, зокрема на тлі зменшення держзамовлення.
 
Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – провести аналіз поточного етапу вступної кампанії та активізувати колективи щодо залучення абітурієнтів на ті спеціальності, де поки низький конкурс, підготувати проект рішення серпневої вченої ради з тим, аби він був дороговказом для доповідей керівників структурних підрозділів. Валерію Іщенку – доповісти про виконання доручень ректора щодо підготовки і ремонтних робіт до нового навчального року в корпусах і гуртожитках, розмістити на території схеми розташування корпусів і гуртожитків, облаштувати спортивний майданчик біля гуртожитку №2. Спільно з Вадимом Ткачуком внести пропозиції щодо створення коворкінгу та осучаснення читальної зали наукової бібліотеки.
 
Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.
 
Валентин Обрамбальський
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook