Запрошуємо випускників шкіл на навчання за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністрування"

25 червня 2019 року

 

    Випускник школи!  Ти стоїш перед одним із головних викликів життя: чим займатися в цьому житті, щоб мати гарний фінансовий стан, соціальний статус та захист, затребувану професію у будь-якому населеному пункті України. Така професія є - це фахівець для роботи в органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Де б Ви не жили, завжди поряд органи влади: сільські, селищні, міські ради, районні й обласні державні адміністрації; міністерства, відомства, центри надання адміністративних послуг, усі дозвільні служби та безліч інших державних установ й організацій.

    Публічне управління та адміністрування - спеціальність, яка є надзвичайно актуальною в умовах динамічних змін до управління державою. Випускники цієї спеціальності мають престижну професію з найвищою захищеністю серед усіх інших: високу заробітну плату, гарантоване право на відпустку, оплату лікарняних, матеріальні стимули, високий соціальний статус, кар"єрне зростання. Національний університет біоресурсів і природокористування України з 2001 року готує фахівців для органів державної влади. Серед них більше двох тисяч наших випускників - нинішні керівники  органів державної влади, керівники апаратів і відділів міських, сільських, селищних рад, обласних та районних адміністрацій, керівники структурних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільські голови та інші успішні особистості.

    Метою програми підготовки бакалаврів за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування" є підготовка якісно нового покоління управлінців, які мають системні знання з управління державою, регіонами, територіями, галузями й сферами життєдіяльності суспільства, вміють комплексно та інноваційно мислити, аналізувати, ухвалювати ефективні та результативні рішення.

  Щоб стати студентом НУБіП України за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністрування" необхідно випускникам шкіл мати сертифікати ЗНО з таких предметів:

     - українська мова та література (обов"язково);

     - іноземної мови (обов"язково);

     - історії України або математики (за вибором).

   Мінімальний бал суми сертифікатів  ЗНО та атестату середньої освіти має бути не нижче 130 балів.

    Необхідно завітати до приймальної комісії за адресою: вулиця Генерала Родимцева, 19, 1 корпус Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України), кімн. 12 з 2 липня по 22 липня 2019 року.

  Телефони приймальної комісії: (044)- 258-42-63; 527-83-08; 098-660-08-48; 063-804-49-93

   Чекаємо на Вас з 8:30 до 18:00 в робочі дні. З 8:30 до 14:00 в суботу та неділю.

   При собі мати такий перелік документів (оригінали всіх документів та їх електронні копії на телефоні і на флешці):

      - документ, що посвідчує особу (+ копія 1,2 сторінки та місце реєстрації у 3 екземплярах або ID картка);

     - ідентифікаційний код;

     - документ державного зразка про повну загальну середню освіту + додаток до нього;

     - копії сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання;

     - копії військово-облікового документа;

     - 4 кольорові фотокартки розміром 3х4 см.

     Крім цього вступник пише заяву на ім"я ректора університету. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook