Ювілейне видання, присвячене 120-річчю нашого університету ввійшло до Топ-10 рейтингу в номінації «Довідкові біографічні видання»

16 червня 2019 року
     4 червня в стінах Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського відбулась вже друга церемонія підведення підсумків та нагородження переможців Всеукраїнського бібліотечного Біографічного Рейтингу - 2018. 
     Приємно відзначити, що ювілейне видання нашого університету "Національний університет біоресурсів і природокористування України: до 120 річниці" (голова редакційної колегії ректор, д.пед.н., проф., член-кореспондент НАПН України С. М. Ніколаєнко) відзначене Дипломом учасника Топ - 10 рейтингу в номінації "Довідкові біографічні видання"!
 
  
     Загалом, цей рейтинг був започаткований у 2017 році та приурочений до 100-літнього ювілею Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського та 25-ліття Інституту біографічних досліджень, з метою виявлення та популяризації доробку в галузі.
 
 
     Серед експертів, які оцінювали різні видання – понад 30 провідних науковців із різних міст України, представники різних наукових шкіл і царин гуманітаристики. Вцілому було представлено 238 видань із усіх областей країни, що увійшли до довгих списків у 7-ми номінаціях: «Життєписи», «Колективний портрет», «Джерела біографії», «Довідкові біографічні видання», «Персональний покажчик», «Збірники бібліографічних матеріалів» та «Теорія та методика біографістики».
 
 
Вітаємо весь авторський колектив із почесною відзнакою!
 
Мельничук Лариса, 
заступник директора наукової бібліотеки
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook