Змагання з баскетболу 3х3 за програмою 29-ої спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України

24 червня 2019, 14:30
НУБіП України, навчальний корпус №9, ігрова зала
     24 квітня 2019 року (понеділок) о 14:30 год. в ігровій залі навчального корпусу №9 відбудуться змагання з баскетболу 3 х 3 за програмою спартакіади “Здоров’я” серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2018-2019 навчального року.

 

Розклад змагань.

24.06.2019 р. до 14:00 подача заявок, жеребкування команд;

                       14:30 – початок ігор.

25.06.2019 р. 14:30 – початок ігор.

Місце змагань. НУБіП України, навчальний корпус №9, ігрова зала, змагання відбуваються одночасно на двох майданчиках (на одне кільце).

Учасники.  У спартакіаді “Здоров’я” беруть участь науково-педагогічні, наукові працівники і співробітники структурних підрозділів НУБіП України. Студенти і аспіранти НУБіП України денної форми навчання, які за сумісництвом є співробітниками НУБіП України, до участі у змаганнях спартакіади “Здоров’я” не допускаються. До участі у змаганнях допускаються учасники стан здоров’я яких дозволяє брати участь у змаганнях. Під час змагань спортсмен несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я, що підтверджується особистим підписом у заявці.

Склад команди до 6 учасників незалежно від статі. (3 основних та до 3 запасних гравців).

Вік учасників:  у змаганнях з баскетболу 3 х 3 до заявки на турнір допускається 2 особи віком тридцять чотири роки i молодших (за роком народження - 1965 р.н. і молодше) з них на майданчику може грати 1 особа. Представник команди несе відповідальність за дотримання регламенту змагань, поведінку та дії кожного учасника своєї команди на змаганнях.

Заявки на участь у змаганнях підписані деканом факультету або директором ННІ, завірені печаткою факультету, ННІ, подаються головному судді змагань 24.06.2019 до 14:00. Команди, які не подали заявки, до змагань не допускаються.  Бланк заявки розміщено на сайті НУБіП України, сторінці Спорт / Положення про змагання, бланки заявок

Умови змагань.  Ігри складаються з 1-го періоду (10 хвилин) або гра відбувається до 11 очок. Командна першість визначається за сіткою Double-elimination_tournament  (сіткою Winner`s - команди грають до двох поразок). Час очікування команди, після оголошення суддею часу початку гри – 5 хвилин, якщо команда не з’явилась на гру через 5 хвилин команді записується неявка (поразка).

Головний суддя змагань Хотенцева Олена Вікторівна, старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту України міжнародного класу з баскетболу.

В’ячеслав  Пархоменко,

головний секретар спартакіади «Здоров’я» НУБіП України

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook