В Університеті проводиться підсумкова атестація випускників бакалаврату 2019 року

5 червня 2019 року
     Спекотна літня погода в рідному Голосієво доповнюється гарячим періодом у студентському житті бакалаврів випускних 4-го курсу (повного терміну навчання) та 3-го (скороченого терміну навчання) усіх факультетів та ННІ університету. А саме, згідно з графіком навчального процесу та вимогами «Положення про підготовку бакалаврів у НУБіП України»; «Положення про екзамени та заліки у НУБіП України» в університеті у період з 4 по 20 червня проводиться заключна атестація випускників бакалаврату 2019 року.

 

     Заключна атестація у наших студентів бакалаврату проводиться у формі Державного екзамену чи захисту випускної бакалаврської роботи (дипломної роботи чи проекту) залежно від того, за яким напрямом підготовки або спеціальністю навчаються студенти.

     Оцінювання знань випускників-бакалаврів здійснюється за 100-бальною шкалою і переводиться у національні 4-бальні оцінки згідно з таблицею.

Таблиця. Співвідношення між національними оцінками
і оцінками здобувача вищої освіти за 100-бальною шкалою
 

Оцінка здобувача вищої освіти

за 100-бальною шкалою, бали

Оцінка

національна

90-100

Відмінно

74-89

Добре

60-73

Задовільно

0-59

Незадовільно

 

     Для постійного моніторингу якості навчання в Університеті співробітники навчального, навчально-методичного відділів, відділів якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи під час заключної атестації бакалаврів проводять анкетування випускників за допомогою «Анкети випускника бакалаврату 2019 року».
     Після обробки анкет і узагальнення результатів анкетування випускників бакалаврату 2019 р. вони будуть оприлюдненні на засіданні ректорату Університету та на вчених радах факультетів і ННІ.
     Отож, Державні екзамени та захисти випускних робіт триватимуть ще два тижні!

Бажаємо випускникам-бакалаврам успіхів та високих оцінок їх знань!
Запрошуємо усіх на навчання до магістратури!

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook