Зустріч викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту із школярами гімназії м. Києва

30 травня 2019 року

   Тисячі школярів вже найближчим часом зроблять один з найважливіших кроків у своєму житті – виберуть майбутню професію. Професію, яка у подальшому визначить затребуваність кожного у житті та рівень матеріального добробуту. Для того, щоб допомогти учням зробити правильний вибір, викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту постійно проводять профорієнтаційну роботу в школах міста Києва та області.

 
 

   Так, 22 травня 2019 року доцент кафедри Михайло Свердан відвідав гімназію №19 "Межигірська", що знаходиться у Подільському районі м.Києва. На зустрічі Михайло Михайлович розповів школярам про переваги навчання у НУБіП України, зосередивши свою увагу на навчанні саме на факультеті аграрного менеджменту. Також майбутні студенти були ознайомлені із структурою факультету, особливостями проведення навчального процесу та основними дисциплінами, які вивчаються на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту, зокрема про освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», яка в майбутньому дає змогу працевлаштування на цікаву та високооплачувану роботу.

   Школярів дуже зацікавили питання навчання за новітньою програмою з управління міжнародними проектами та можливість стажування і отримання подвійних дипломів завдяки угодам про співробітництво між НУБіП України та університетом Фоджіа (Італія) та Поморською академією (м. Слупськ, Польща).


Дякуємо вчителям гімназії за допомогу в організації заходу

та до нових зустрічей з нашими майбутніми студентами вже у стінах НУБіП України!

 
 
 
Михайло Свердан,
доцент кафедри виробничого 
та інвестиційного менеджменту
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook