ЗАНЯТТЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ У РОБОТОДАВЦІВ ‒ НА БАЗІ ТОВ«МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА»

31 травня 2019, 9:39

 

 
Вже традиційно, лекційні та лабораторно-практичні заняття студентів на факультеті конструювання та дизайну поєднуються із заняттями у виробничих підрозділах наших роботодавців.
Так, 23 травня 2019 р. відбулося виїзне практичне навчання студентів факультету конструювання та дизайну на базі ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА» в рамках якого пройшов семінар на тему «Сучасні фільтри та фільтрувальні елементи для техніки АПК України: технології виробництва, особливості зберігання, забезпечення надійності».
Традиційно, презентував компанію ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА» її директор, Олег Будяй. У своїй доповіді директор Олег Будяйпредставив історію створення, традиції та виробничу діяльність  компанію ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА». Він акцентував увагу на тому, що підприємство  вже тривалий час співпрацює з провідними виробниками не лише сільськогосподарської техніки, але й такими компаніями, як Ford, Tesla, JohnDeer, Mercedes, JCB, MF. Цей факт підтверджує не лише високу якість фільтрів, але й довіру до ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА».

 


C:\Users\Администратор\Desktop\Фото директор Будяй О.В..jpg

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото студентів КД - Красилів.jpg


C:\Users\Администратор\Desktop\Суденти працюють.jpg


C:\Users\Администратор\Desktop\Студенти знайомляться.jpg

 

 
 
Керівник проекту HD Олег Продеус презентував основні технології виробництва, особливості зберігання та забезпечення надійності фільтрувальних елементів для техніки агропромислового виробництва. Керівник проекту звернув увагу учасників семінару на особливостях конструкції сучасних фільтрів: повітряних, паливних, гідравлічних, для очищення олив ДВЗ. Це було особливо актуальним для студентів, які вже отримали теоретичні знання в аудиторіях університету, з використанням окремих макетів та розрізів представлених ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА» на кафедрі надійності техніки факультету конструювання та дизайну.
 
 


 

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото продеус 2.jpg

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото Продеус 1.jpg

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото Продеус 3.jpg

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото Продеус 4.jpg

 
Учасники семінару детально ознайомились з обладнанням та технологіями, які використовуються на лініях з виробництва фільтрів для очищення повітря та олив.

 

 


C:\Users\Администратор\Desktop\Конвеєр - технології .jpg


C:\Users\Администратор\Desktop\Конвеєр - технологія.jpg

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Завод - технології.jpg

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Співробітники НУБіПУ.jpg

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Складські приміщення - логістика.jpg

 
 
Студенти, аспіранти та співробітники кафедри надійності техніки змогли долучитись до досліджень надійності фільтрів та фільтрувальних елементів, які передбачались програмою семінару.
 

 

 


C:\Users\Администратор\Desktop\Дослідження 1.jpg

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Дослідження 2.jpg


C:\Users\Администратор\Desktop\Дослідження 3.jpg

 

 

 
Навчання в межах семінару пройшли студенти факультету конструювання та дизайну та співробітники кафедри надійності техніки, НУБіП України: старший викладач, к.т.н., Павло Попик, к.т.н. Адам Троц, аспірантка Альона Лісєєва, старший лаборант Ілля Берегов.

 

 
C:\Users\Администратор\Desktop\До зустрічі в Красилові.jpg
Співробітники та студенти НУБіП України висловлюють найщиріші слова вдячності директору ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА»Олегу Будяю, керівнику проекту HD Олегу Продеусу  та співробітникам компанії за надану можливість участі в семінарі та ознайомленні із сучасним машинобудівним виробництвом.
 
Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook