Участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Аграрний маркетинг"

27 травня 2019, 21:37

      Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» 22-24 травня 2019 р. в Таврійському державному агротехнологічному університеті на базі кафедри маркетингу відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг».

     Національний університет біоресурсів і природокористування України цього року представляли студенти 4 курсу кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: Половко Сергій, Чехівська Вікторія та Рибачук Юлія. З науково-педагогічних працівників кафедри супроводжувала студентів кандидат економічних наук, доцент Рябчик Алла Володимирівна, яка сумлінно готувала їх до Олімпіади.

 

     В олімпіаді взяли участь 118 студентів з 24 ВНЗ України. Учасники мали змогу перевірити свої знання у двох турах. Перший тур – практичний, передбачав розрахунково-аналітичні завдання; другий тур – теоретичний, спрямований на визначення рівня теоретичних знань конкурсантів. У цьому турі учасники опрацьовували комп’ютерні тестові завдання. Також в рамках олімпіади відбувся науково-творчий конкурс проектів за тематикою, що стосується сучасних тенденцій розвитку вітчизняного аграрного ринку.

 

     В рамках культурної програми для учасників олімпіади та супроводжуючих їх викладачів були організовані екскурсії на підприємства міста Мелітополя, а саме: ТОВ «Мелітопольський хлібокомбінат», кондитерське виробниче підприємство ТОВ «Аріс», Мелітопольський пивоварний завод ПП «Діміорс»та Мелітопольський завод турбокомпресорів ТОВ «Турбоком». Також була організована поїздка на Азовське море.

 

     За результатами обох турів Олімпіади з дисципліни «Аграрний маркетинг» вихованці кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі досить достойно представили кафедру: Половко Сергій посів 4-те місцеРибачук Юлія та Чехівська Вікторія поділили між собою 5-те місце.



Щиро вітаємо представників Alma mater з достойною участю в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг» та бажаємо подальших успіхів, творчих злетів та перемог! Також висловлюємо подяку організаторам Олімпіади за гостинний прийом, яскраві враження і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Руслан Буряк 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook