Розпочато державний екзамен з фахових дисциплін серед студентів-маркетологів денної форми навчання

20 травня 2019, 22:26
     Відповідно до наказу ректора НУБіП України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка № 479 від 15 травня 2019 року 20 травня о 11.40 на 3 парі в 425 ауд. 10 корпусу розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із атестації фахівців (складання державного екзамену із фахових дисциплін) освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки «Маркетинг» денної форми навчання факультету аграрного менеджменту, на підставі «Положення про екзаменаційну комісії в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» та рішення Вченої ради НУБіП України.

     Зі словами підтримки до студентів та членів комісії виступив декана факультету аграрного менеджменту доцент Остапчук Анатолій Дмитрович. Анатолій Дмитрович оголосив наказ про роботу екзаменаційної комісії та побажав студентам успіху та позитивних результатів. Декан також побажав наполегливої роботи комісії.
      До написання кваліфікаційного іспиту приступили 25 студентів-маркетологів 4 курсу 1 групи.
 

   До складу екзаменаційної комісії ввійшли: Голова комісії - Шинкарук Лідія Василівна, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор. Члени комісії: Барилович Олена Михайлівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н.; Луцій Олександр Павлович професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н.; Четверик Олена Вікторівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н. Секретарем екзаменаційної комісії призначено старшого лаборанта кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Кальковську Ірину Олегівну. Термін роботи комісії 20 -21 травня 2019р.


     

 Бажаємо успіхів студентам та плідної праці екзаменаційній комісії!!!

 
 
Ірина Кальковська 
секретар екзаменаційної комісії, старший лаборант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook