Дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Джура”

17 травня 2019 року
Уже вп’яте в Ірпені пройшла дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Джура”. 14 роїв з 14 навчальних закладів Приірпіння зібралися на стадіоні фіскального університету, щоби позмагатися за честь представляти Приірпіння в обласному етапі всеукраїнських змагань.
“Це не просто гра. Це цілий національний проект серед учнівськї молоді, спрямований на виховання серед учнів творців нашої держави, виховання патріотизму, примноження культурних традицій”, – наголосив у звертанні начальник управління освіти і науки ІМР Олег Білорус.
Учасники гри презентували свій вишкіл, вміння та навички із прикладних та інтелектуальних дисциплін відповідно до вимог та положення гри «Сокіл» («Джура»).
Відповідно до програми змагань учасники демонстрували злагодженість у конкурсах «Стройовий впоряд», «Ватра», висвітлювали здійснену роботу за рік у конкурсі «Добре діло», показали свою вправність та силу у перетягуванні линви, на смузі перешкод, змагались у влучності на етапі «Стрільба із пневматичної гвинтівки», підтвердили тестовим випробуванням свої знання з історії України, козацтва та історії Збройних сил України в конкурсі «Відун», виконували практичні завдання у конкурсі «Рятівник».
 Наш коледж гідно представили члени рою «Молода січ»: Максименко О. (група 105-Т), Михайловська М. (група 101-О), Субіна В. (група 103-Ф), Андрійчук Д. (група 107-К), Гладковський В. (група 107-К), Карабіневич А. (група 107-К), Чепурний Б. (група 107-К), Олійник О. (група 106-К), Ночвай М. (група 106-К).
Вітаємо команду наших студентів, які за результатами змагань нагороджені грамотою за 1-ше місце у творчо-мистецькому звіті «Впоряд».
 
                                                    
 Андрій Сиротенко,
заступник директора з виховної роботи
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook