Студентський науковий гурток «Маркетинг» вп’яте переможець Фестивалю студентської науки НУБіП України

18 травня 2019, 20:49
     18 травня о 10.00 у 309 аудиторії 3 корпусу за головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося урочисте нагородження переможців та призерів VIII Фестивалю студентської науки. Гуртки-переможці від кожного структурного підрозділу активно боролися за перемогу на у II етапі Фестивалю.
     Факультет аграрного менеджменту у фіналі «Фестивалю студентської науки-2019» представляв науковий студентський гурток «Маркетинг», який конкурував з іншими 24 гуртками базового закладу та регіональних підрозділів.
 

     Науковий гурток представляли студенти 4 курсу Щербина Ростислав та Чехівська Вікторія (науковий керівник к.е.н., доцент Четверик Олена Вікторівна). Доповідачі ознайомили журі та всіх присутніх з основними досягненнями та розробленими проектами протягом 2018-2019 навчального року. А ділитися було чим!!! Завершаючи навчальний рік був багатим на події та студентські досягнення.
 

    У результаті запеклої боротьби, оцінювання відповідей на питання вельмишановного журі та присутніх, студентський науковий гурток «Маркетинг»п’ятий рік поспіль отримав диплом I ступеня у фіналі VIII Фестивалю студентської науки.

     

Вітаємо студентів з перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів та креативних ідей!!!

Маркетологи - Ви найкращі!!!


 
Олена Барилович 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook