Продовжуємо ремонти кімнат для першокурсників: гуртожиток 9!

17 травня 2019 року
     За дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка особлива увага приділяється гуртожиткам університету, адже гуртожиток – це друга домівка для кожного студента. Студент, перебуваючи в стінах нашого славного університету, за час навчання проводить чимало часу в гуртожитку. Отже, покращення санітарно-побутових умов проживання в гуртожитку є викликом для кожного, хто опікується благополуччям студентів.

     Ми і надалі продовжуємо інформувати Вас щодо перебігу ремонтних робіт в гуртожитках студентського містечка університету. На черзі гуртожиток № 9 для приїжджих. В цьому гуртожитку, а саме на третьому поверсі, за підтримки директора ННІ післядипломної освіти Марії Кулаєць в залученні благодійних коштів, триває ремонт кімнат та місць загального користування для проживання студентів – першокурсників.

     На сьогоднішній день зроблено ремонт у 5 кімнатах, з яких 2 кімнати повністю укомплектовані новими меблями та 3 кімнати на стадії завершення ремонту. У всіх кімнатах блоку замінено старі вікна на металопластикові, встановлено нові двері, відремонтовано підлогу, а зокрема покладено у кімнатах новий ламінат. Силами працівників гуртожитку пофарбовано стіни, замінено у кімнатах електромережу та встановлено LED-лампи. Меблевий цех університету виготовляє нові меблі для укомплектування кімнат. Надалі заплановано встановлення душових кабін у місцях загального користування та ремонт кухні.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк спільно із директором ННІ післядипломної освіти Марією Кулаєць та працівниками гуртожитку прикладають якомога більше сил, щоб надати приємну атмосферу і зробити комфортним проживання для майбутніх студентів.

     Директор студентського містечка зауважує, що в гуртожитках і надалі наполегливо проводиться ремонт кімнат для першого курсу і сподівається, що відремонтовані та оновлені кімнати стануть комфортними для організації освітнього процесу та проживання студентів. Переконаний, що студентський гуртожиток буде другою домівкою для його мешканців, куди завжди хочеться повертатися після насиченого навчального дня, де можна відпочити і потренуватися, провести час з друзями і наполегливо попрацювати над собою з метою здобуття нових знань.

 

Мирослава Терлецька, Ана Бованенко,
співробітники студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook