Міжнародний науково-практичний семінар із скотарства на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

15 травня 2019 року
     З метою виконання Міжнародної програми академічної мобільності Erasmus Plus на факультеті тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів та природокористування України 14-16 травня 2019 р. проходив міжнародний науково-практичний семінар «Актуальні проблеми технологій виробництва продукції скотарства».

     На семінарі обговорювалися актуальні проблеми технологій виробництва продукції скотарства.
     У семінарі взяло участь близько 100 учасників, зокрема декан школи сільського господарства та біо-інжинірингу ISA Lille (м. Лілль, Франція) Йооп Ленсінк. Школа сільського господарства та біо-інжинірингу ISA Lille, входить до університетської федерації Католицький Університет Лілль – найбільшого приватного навчального закладу Франції, де навчаються понад 30 тисяч студентів, співробітники Міністерства сільського господарства Литви та аграрного університету Молдови.

     Учасниками семінару також були співробітники інституту розведення та генетики тварин імені М.В. Зубця НААН України, викладачі, аспіранти, магістри та студенти старших курсів факультету тваринництва та водних біоресурсів, спеціалісти навчально-дослідних господарств НУБіП України та представники Ніжинського агротехнічного інституту, Дніпровського державного агроекономічного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Гжицького. Особливу зацікавленість учасників семінару викликали доповіді Йоопа Ленсінка про застосування сучасних технологій виробництва та переробки продукції тваринництва у Франції, виробництво молока, яловичини та телятини.

     На третій день заплановане виїзне заняття учасників семінару у найбільший молочний комплекс Європи «Українська молочна компанія».

М. Маценко,
доцент кафедри технологій
виробництва молока так м’яса

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook