Практичний семінар «Сучасні методи контролю якості молочної сировини та шляхи впровадження їх в освітній процес»

13 травня 2019 року

На адресу завідувача кафедри, професора Віктора Томчука надійшло запрошення від  в.о. директора ДУ «НМЦ «Агроосвіта» Т.Д. Іщенко:

ДУ «НМЦ «Агроосвіта» спільно з Львівською аграрною дорадчою службою 23–24 травня п.р. в рамках молочного форуму проводить практичний семінар «Сучасні методи контролю якості молочної сировини та шляхи впровадження їх в освітній процес» для науково-педагогічних і педагогічних працівників закладів освіти. Учасники матимуть змогу, крім теоретичної частини, практично ознайомитися зі сучасним обладнанням лабораторії аналізу молока, методами контролю якості молочної сировини та новими технологіями виробництва якісного молока на фермерських господарствах та сімейних фермах.
Запрошуємо фахівця із зазначеної тематики взяти участь у заході.
Інформацію про учасників (установа, прізвище, ім’я, по батькові, науковий ступінь, вчене звання, посада, телефон та електронну адресу) слід надіслати до 15 травня на електронну адресу [email protected]
По закінченні семінару учасники отримають сертифікати.
Телефон для довідок: (096)828-97-79 (Паньків Іван Ярославович).
Початок роботи: 23 травня о 10.00 за адресою: м. Львів, вул. Пекарська, 50, конференц-зал головного корпусу, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького.

Проїзд: від ЖД вокзалу м. Львів, трамвай No 1, 9 до зупинки ім. Володимира Шухевича. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook