Підведення підсумків роботи гуртка

26 квітня 2019 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

24 квітня 2019 року відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ФВМ «Біотехнологія та генетика відтворення тварин».
Порядок денний:
1. Підведення підсумків роботи наукового гуртка та затвердження звіту за 2018-2019 н.р.(доповідач керівник гуртка доц. Лакатош В.М.).
2. Про підготовку до участі у фестивалі студентської науки ФВМ НУБіП України.
3. Різне.
Лакатош В.М. повідомив, що робота СНГ відбувалась згідно плану роботи на 2018-2019 н.р. На щомісячних засіданнях обговорювались актуальні питання СНГ та результати роботи гуртківців.
У 2018-2019н.р. гуртківцями було захищено 3 магістерські роботи з важливих питань репродукції дрібних домашніх тварин: Воронькова Т.І. захистила роботу на тему «Моніторинг статевого циклу у сук породи сенбернар», Крівіленко Т.А. – на тему «Вдосконалення цитологічного методу контролю еструсу у сук», Бардацька Д.О. – на тему «Прогнозування дистоції у сук породи вельш коргі пемброк»), які були високо оцінені Державною екзаменаційною комісією.
У науково-практичному журналі «Мир ветеринарии» Найда М. опублікувала статтю «Цукровий посум: особливості репродукції та постнатального розвитку»(2019, №1), а Волощук А. - тези у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького («Генетично обумовлені розлади статевого розвитку у собак мисливських порід»).
На конкурсі студентських наукових робіт ФВМ гуртківцями було представлено 2 роботи: Волощук А. - на тему «Модель оцінки еструсу у сук» та Найди М. – на тему «Цукровий посум: особливості репродукцій та постнатального розвитку», остання з яких була рекомендована до участі у 2 турі.
Роботу і звіт гуртка за 2018-2019 н.р. було схвалено одноголосно.
За пропозицією керівника СНГ представляти роботу гуртка на фестивалі студентської науки ФВМ було доручено Дубіні Д, студенту 4 курсу.
Лакатош В.М. подякував гуртківцям за активну роботу, так як більшість із них закінчує навчання за ОС «Бакалавр» і висловив сподівання, що всі вони продовжать навчання у магістратурі.

Староста наукового гуртка Шкундя Д.
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook