Цікава екскурсія до музею анатомії НУБіП України студентів 1 курсу 1 групи економічного факультету

22 квітня 2019 року

 У рамках культурно-масової роботи студенти 1 курсу 1 групи економічного факультету спеціальності «Економіка підприємства" разом із наставником групи доцентом кафедри економіки підприємства Ільків Лілією Анатоліївною відвідали Музей анатомії тварин НУБіП України, що функціонує на кафедрі анатомії та гістології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.

Студенти дізналися, що одним із найкращих у світі серед анатомічних музеїв факультетів ветеринарної медицини є музей анатомії НУБіП України, що розпочинає свій відлік із 20-х років ХХ ст. На сьогодні у музеї зібрано понад тисячу експонатів, які відображають порівняльну анатомічну картину багатьох представників тваринного світу: риб, амфібій, рептилій, птахів і ссавців. Джерелом матеріалів музею став Київський зоопарк, мисливські трофеї, які отримували навіть із Нової Зеландії, Колумбії, Кіпру, Росії та інших місць світу.

Із величезним інтересом студенти ознайомились в музеї з унікальними експонатами. На власні очі побачили, яка в ньому зібрана чудова колекція скелетів тварин, птахів і плазунів. Вразили всі експонати, які дуже гарно зроблені та представлені.

Ми вдячні за цікаву змістовну та пізнавальну екскурсію к.в.н., доценту кафедри анатомії тварин ім. академіка В. Касьяненка Стегнею Миколі Михайловичу! Відчувається високий професіоналізм та відданість своїй справі. Бажаємо успіхів, подальшого розвитку та нових звершень.

Куратор 1 курсу 1 групи економічного факультету, доцент Ільків Лілія,
староста 1 курсу 1 групи Романенко Олександр
.

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook