Якісні хліб і молоко – власного виробництва

3 квітня 2012 року
У минулому році в НУБіП України було відкрито спільний з фінським партнером - компанією «Лейпурін» – навчальний науково-практичний центр хлібобулочних та кондитерських виробів, обладнаний устаткуванням для навчання та виробництва хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів. На цьому обладнанні працівники навчально-виробничого центру закладів харчування НУБіП України випікають та щодня реалізують через мережу буфетів університету різноманітні хлібобулочні вироби. Це і лапландський хліб (з вмістом 80% житнього борошна), і фінські краюшки, і багети житні семизернові, і «сирна паличка» пшенична, і вівсяне печиво. Як бачимо, продукція не лише смачна, високоякісна, корисна і вироблена за світовими стандартами цієї галузі, але й на будь-який смак.
До такого смачного хліба гарно смакує молоко, а особливо справжнє, так би мовити, домашнє. Саме таке молоко постачають до мережі університетських буфетів навчально-дослідні господарства НУБіП України. Господарники, які добилися на своїх фермах (можливо, доречніше сказати комплексах?) досить високих надоїв, мають змогу повністю забезпечити університетського споживача своєю продукцією. Щодня до полиць буфетів університету надходить молоко, яке охоче розкуповується. Причому не лише співробітниками університету, а й жителями мікрорайону, адже воно поєднує в собі найпривабливіші для покупця характеристики: високу якість і розумну ціну. Але найкращою характеристикою для молока, виробленого університетськими господарствами є те, що воно використовується одним із київських молокопереробних підприємств для виробництва найвідповідальнішої продукції – дитячого харчування.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook