Відкрита лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Василіва Володимира Павловича

10 квітня 2019 року
аудиторія 102, корпус 11

 На кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК завжди проводяться відкриті заняття, які дозволяють отримати нові знання і підвищити професійний рівень викладача. Цього разу відкрите лекційне заняття з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» для студентів ОС «Магістр», 1 року навчання, спеціальності «Харчові технології» на тему: «Планово-попереджувальна система технічного обслуговування та ремонту» провів доцент кафедри Василів Володимир Павлович.  

На лекції були присутні завідувач кафедри, професор Ю.Г. Сухенко та викладачі кафери– професор Паламарчук І.П., доценти Жеплінська М.М., Муштрук М.М., Сарана В.В., старший викладач Бурова З.А.   

Лектор визначив тему лекції і надав план викладання матеріалу. Був представлений логічний зв’язок з попереднім матеріалом дисципліни. Згідно теми заняття студенти були ознайомлені з структурою системи планово-попереджувальних робіт, періодичністю ремонтних циклів при обслуговуванні обладнання, основними параметрами системи ремонтних робіт, основними принципами планування та організації ремонтних робіт.  

 

Для якісного викладення лекційного матеріалу були використанні мультимедійні засоби і роздатковий матеріал. Доцент Василів В.П., маючи великий досвід викладацької роботи протягом заняття тримав безпосередній контакт з аудиторією, чим зацікавив студентів до сприйняття матеріалу.

Присутні на лекції викладачі кафедри відзначили цікавість контенту представленого лекційного матеріалу, високий професійний і практичний досвід викладача, уміння спілкуватися з аудиторією та зацікавлювати вдало підібраними презентаційними матеріалами

Лекція прочитана на високому рівні, з дотриманням усіх необхідних норм і вимог – такий одноголосний вердикт завідувача, і співробітників кафедри!

 

Доцент кафедри ПіОПП АПК

Михайло Муштрук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook