Мукачівський аграрний коледж обрав виборних представників для участі у виборах ректора університету

12 квітня 2019 року
     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулись збори штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками.

     Відкрила засідання представник організаційного комітету університету – заступник декана юридичного факультету з навчальної та виховної роботи НУБіП України Улютіна Олена Анатоліївна, яка зазначила, що наказом від 14.03.2019 року № 109-К та відповідно до публікації у газеті «Сучасна освіта України» Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на заміщення вакантної посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Згідно цих документів вибори ректора університету відбудуться 04 червня 2019 року.

     Виборам ректора передує процедура обрання виборних представників в Університеті та відокремлених підрозділах.
     Для обрання ректора Університету головою зборів Фарковцем Юрієм Івановичем, було запропоновано включити до складу виборців шість осіб з числа не педагогічних працівників коледжу. Надалі відбулося голосування і оголошення результатів голосування. Таємне голосування проходило за пакетною формою (за списком). Кількість голосів, відданих за список кандидатів, становила 100 %.

     Також 10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулися збори студентського колективу. Головою зборів було обрано Штогрін О.І., яка оголосила доведену квоту представників студентського колективу для участі у виборах ректора, склад студентської дільничної виборчої комісії та список представників з числа студентів для участі у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України у кількості 20 осіб. За цими пунктами відбулося голосування на зборах.

     Вибори представників із числа студентів для участі у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України у кількості 20 осіб відбулися шляхом таємного голосування за списком (пакетною формою). Кількість голосів, відданих за список кандидатів, становила 93,8 %.

     Засідання пройшли організовано та відповідно до нормативних актів. Робота засіданнь та лічильних комісії зафіксована відповідними протоколами.

Організаційний комітет

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook