Продовжуємо профорієнтаційну роботу

11 квітня 2019 року

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Дмитро Криворучко провів профорієнтаційну роботу із учнями випускних класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 м. Корюківка, Чернігівської області. 

Учні випускних класів були ознайомлені з історією та сьогоденням, структурою Національного університету біоресурсів і природокористування України, напрямами підготовки та умовами вступу. Було акцентовано увагу майбутніх абітурієнтів на перевагах навчання у нашому університеті. Під час розмови учні ознайомились із спеціальностями 211 – «Ветеринарна медицина» та 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини, а також з потужною науково-практичною базою факультету для підготовки висококваліфікованих фахівців. Було зазначено, що на факультеті ветеринарної медицини випускники шкіл мають унікальну можливість отримати по закінченню навчання одразу ОС «Магістр». 

Майбутнім випускникам було представлено друковані матеріали про умови вступу до НУБіП України та на факультет ветеринарної медицини. Усіх бажаючих запросили відвідати Національний університет біоресурсів і природокористування України для ознайомлення.

 

Висловлюємо подяку за організацію зустрічі директору школи Лізіній Ларисі Олександрівні та вчителю української мови і літератури Литвиненко Ользі Григорівні.

Доцент Дмитро Криворучко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook