Лісокультурна кампанія 2019 року у Боярській ЛДС: висаджено 102 гектари лісу!

30 березня 2019 року
     Підготовка до лісокультурної кампанії розпочалась ще у 2018 році. Для забезпечення лісовідновлення у теплицях, лісових розсадниках було вирощено понад 1,5 млн сіянців основних лісотвірних порід.

Адміністрація ВП НУБіП України «Боярська ЛДС»

Працівники виконавчого комітету Боярської міської ради разом із мером Зарубіним Олександром Олександровичем, КП «Боярський інформаційний центр» та КП «Боярська дитячо-юнацька спортивна школа»

Працівники Syngenta Україна

     Сьогодні роботи із лісовідновлення знаходиться на завершальному етапі. Створено 101 га лісових культур. Сприяння природному відновленню лісів проведено на площі 6,7 га. Доповнено лісові культури попередніх років на площі 131 га (63,3% від запланованої площі) та шкілки новорічних ялинок на площі 5,6 га.
     Згідно проектів лісових культур на 1 га висаджувалось від 5700 до 7142 сіянців. Таким чином кожне зріле дерево замінено 30 молодими, які в наступні десятиліття забезпечать нашу планету тисячами кубометрів кисню.

Учні 9-10 класів Боярського академічного ліцею «Лідер»

Учні Княжицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів разом із своїми наставниками та директором Оксаною Петрівною Сеніною. Керівник Княжицької сільської ради Олена Олександрівна Шинкаренко та разом із своїм колективом

Другокласники Боярського ліцею «Гармонія»

     З метою формування екологічної культури особистості, розширення екологічно-лісівничої просвіти населення, поширення знань про ліси та їх значущості для існування життя на планеті ВП НУБіП України «Боярська ЛДС» залучила до заходів з відтворення лісів весною 2019 року понад 500 учасників, з яких 100 школярів та близько 100 студентів НУБіП України.

 

Команда факультету землевпорядкування на чолі з деканом Тарасом Євсюковим, викладачами, студентами першого і другого курсів та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація фахівців землеустрою України» разом з його головою Анатолієм Полтавцем

Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України

     Більш детальну інформацію щодо проведених лісокультурних заходів можна отримати на офіційному сайті ВП НУБіП України «Боярська ЛДС» http://blds.com.ua/.

 Працівники відповідальних компаній Tetra Pak та PepsiCo Україна


Учасники громадської організації «ВелоБоярка» та місцеві жителі


 Працівники компанії JYSK Україна

 


Юрій Несторяк
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook