День відкритих дверей в НУБіП для випускників шкіл, ліцеїв, гімназій України

28 березня 2019, 17:00

28 березня 2019 року в НУБіП відбувся вже четвертий у цьому навчальному році день відкритих дверей. Цього разу гостями університету стали випускники шкіл, ліцеїв, гімназій Київщини та інших областей України. Кафедра педагогіки на чолі з Сопівником Русланом Васильовичем радо зустрічала тих, хто приїхав щоб на власні очі побачити наш університет.

Програмою заходу було передбачено зустріч учасників «Дня відкритих дверей», презентація наукових доробків факультетів та ННІ, зустріч з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, виступ відповідального секретаря приймальної комісії Лідії Гончарук, яка презентує Правила прийому на навчання до НУБіП України у 2019 році, виступи творчих колективів кафедри культурології НУБіП України, презентація ННІ та факультетів, лабораторій та кафедр.

Розповідаючи про правила прийому на 2019 рік, Лідія Гончарук зазначила, що державне замовлення в НУБіП – одне з найбільших в Україні. Ця інформація дуже зацікавила майбутніх абітурієнтів.  

Майбутніх студентів гуманітарно-педагогічного факультету зустрічали завідуючі кафедр та заступники декана. Вітаючи молодь, Світлана Василівна Харченко презентувала освітні програми, за якими ведеться підготовка фахівців на факультеті. Розповіла про ОП «Професійна освіта», отримавши яку студенти отримають «два в одному» - педагогічну освіту та фахову спеціалізацію. Майбутні абітурієнти переглянули рекламний відеоролик факультету, підготовлений, до речі, самими студентами.

Продовжилася зустріч з абітурієнтами на кафедрі педагогіки, де у теплій та дружній атмосфері можна було поспілкуватися та отримати відповіді на свої запитання.

Ми поспілкувалися з учнями, розповіли про переваги навчання в НУБіП України, запросили навчатися за ОП «Професійна освіта». Учням було роздано буклети про освітню програму та анкети.

Особливу увагу учнів звернули на те, що в університеті працюють консультаційно-підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань з дисциплін українська мова і література, біологія, хімія, іноземні мови, історія України, географія, випускники яких отримають додаткові бали під час вступу до НУБіП України.

Університет також проводить Всеукраїнську олімпіаду для вступників з наступних предметів: українська мова і література, біологія, хімія, англійська мова, історія України, географія. Участь у олімпіаді дає унікальну можливість отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО та буде вирішальною при вступі до НУБіП України.

Надана інформація викликала у старшокласників багато запитань, стало зрозуміло, що перспектива навчатися у одному з найкращих університетів України зацікавила багатьох учнів.

Майбутні абітурієнти ставили запитання щодо кількості державних місць, розміру стипендії, умов проживання у гуртожитках, навчання на військовій кафедрі, майбутнього працевлаштування. Цікавилися також спортивними секціями та художніми колективами університету.

Сподіваємося, що учасники дня відкритих дверей вже зовсім скоро поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Варто додати, що плідна співпраця кафедри з педагогічними колективами шкіл триває вже кілька років. Тож ми сподіваємося на її успішне продовження.

До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook