Оголошується відбір на стипендіальну програму Banach (Польща)

26 березня 2019 року

Шановні студенти,

     Від імені Варшавського Університету наук про життя запрошуємо Вас взяти участь у Програмі Banach -  за спільною ініціативою Міністерства закордонних справ Польщі та Національного агентства польських академічних обмінів (NAWA). Програма підтримує соціально-економічний розвиток країн, що не входять до ЄС, шляхом підвищення освітнього статусу та професійної кваліфікації громадян.

 

    Учасники програми мають право здійснювати навчання другого циклу, що фінансується за рахунок стипендій (у галузі інженерних та технічних, аграрних  та точних або природничих наук), також мають право на проходження лінгвістичного (адаптуючого) курсу тривалістю в місяць, або річний підготовчий курс.

 

Оголошення для заявників відкрито до 30 квітня 2019 року.

 

   Кандидати обирають університет і напрямок навчання, виходячи з освітньої пропозиції Польських державних вищих навчальних закладів. Курс спрямований на поліпшення мовної компетенції учасників польської мови, а також на знання польської історії та культури, а також у випадку підготовчого курсу - предмети, пов'язані з курсом їх майбутнього навчання. Мова навчання в рамках Програми буде Польська.

 

Детальна інформація доступна на веб-сайті: https://nawa.gov.pl/en/nawa/news/894-call-for-applications-under-the-banach-programme-is-now-open

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook