У ННІ лісового і садово-паркового господарства відбувся випуск магістрів-заочників

26 березня 2019 року
     22 березня 2019 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся випуск магістрів заочної форми навчання. Дипломи магістрів отримали 80 осіб, з них кваліфікацію магістра лісового господарства отримали 50, садово-паркового господарства – 20, деревообробних та меблевих технологій – 10 осіб.

     Розпочалося свято вручення дипломів зі звернення до випускників директора ННІ лісового і садово-паркового господарства проф. Петра Лакиди, який передав вітальні слова від ректора університету і побажав випускникам високих професійних досягнень, завжди пам’ятати про свою «Альма-матер» і робити «Європу» в Україні.

     До привітань долучилися також голови екзаменаційних комісій професори Петро Яворовський та Сергій Ковалевський. Найкращі побажання випускникам, особливо фахівцям з деревообробних та меблевих технологій, висловив деревообробник за фахом, заступник директора ННІ Андрій Спірочкін. Звернувся до випускників із вітальним словом також заступник директора ННІ Олександр Соваков, який закликав магістрів подякувати своїм найріднішим людям за підтримку під час навчання. Бурхливими оплесками магістри подякували за постійну турботу про них методисту заочної форми навчання Інні Бобошко.

     А далі, для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів магістрів. Під бурхливі оплески аудиторії Петро Яворовський вручив дипломи магістрам-лісівникам, Сергій Ковалевський – фахівцям садово-паркового господарства, а директор ННІ Петро Лакида – магістрам-деревообробникам. Випускники в особі магістра Івана Лазебника подякували викладачам кафедр, адміністрації ННІ та університету за приємні роки та можливість навчатися в НУБіП України.

     А завершилося свято фотосесією випускників одне з одним та викладачами ННІ, які за цей час вже стали рідними для них людьми.



Професійного зростання, сімейного достатку, миру і наснаги, дорогі випускники!

В. Свинчук, А. Спірочкін,

заступники директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook