Спільна робота, яка дає свій результат: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося засідання ради роботодавців

22 березня 2019 року
     Згідно програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» 22 березня відбулося засідання ради роботодавців факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     З вітальним словом до усіх присутніх звернувся декан факультету Вадим Кондратюк, який привітав усіх та висловив побажання про подальшу плідну співпрацю, адже на факультеті з часу утворення ради роботодавців відбулося дуже багато позитивних змін, і не в останню чергу завдяки її членам – відомим випускникам-виробничникам.

     Потому за пророблену роботу за останній рік і в цілому за весь період існування ради роботодавців факультету прозвітував її голова – Леонід Кельвич. Він коротко зупинився на навчальних і виробничих практиках студентів, удосконаленні навчальних планів підготовки фахівців та зміцненні матеріально-технічної бази факультету. Його у своїх виступах підтримали також Євген Томін, Василь Волощук та Василь Цвик. Усі вони наголосили на тісній співпраці з бізнесом, на сильних і слабких сторонах підготовки студентів та поділились своїм баченням подальшого розвитку галузі тваринництва і рибництва в Україні.

     В кінці засідання було прийняте рішення про переобрання голови ради факультету тваринництва та водних біоресурсів. Від сьогоднішнього дня її очолив директор фермерського господарства «Тетяна 2011» (торгова марка «Zinka») Василь Цвик, а заступником був обраний Анатолій Ноженко – керівник об'єднання рибницьких господарств внутрішніх водойм України "УКРРИБГОСП".

     Потому члени ради роботодавців вкотре наочно переконались про зміцнення матеріально-технічної бази факультету – вони оглянули навчальні лабораторії усіх кафедр факультету та домовились про наступне засідання та план дій на найближчі місяці.

Сергій Грищенко,
заступник декана,
секретар ради роботодавців факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook