Профорієнтаційна робота в ЗОШ Макарівського району

15 березня 2019 року
15 березня 2019 року викладачами циклової комісії гуманітарних дисциплін була проведена профорієнтаційна робота у школах Макарівського району: Колоншинській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Плахтянському НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів», Липівському НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів», Андріївському НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів», Макарівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів», Макарівському НВК «ЗОШ І ступеня. Районна гімназія».
Приходько М.І., Іванова С.Д., Івкова Н.М. провели бесіду інформаційного характеру з учнями 9-х та 11-х класів. Розповіли про спеціальності, за якими коледж здійснює підготовку фахівців, про умови вступу, про переваги здобуття освіти в Ірпінському економічному коледжі, про потужну навчально-матеріальну базу коледжу та про дозвілля студентів, про перспективи працевлаштування після закінчення навчання.
Викладачі запросили школярів і їх батьків на День відкритих дверей Ірпінського економічного коледжу, що відбудеться  6 квітня 2019 року.
Адміністрація коледжу висловлює подяку керівникам загальноосвітніх навчальних закладів Макарівського району за надану можливість провести профорієнтаційну роботу.
 
Н.М.Івкова,
викладач циклової комісії
гуманітарних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook