Співпраця бізнесу й освіти. Зустріч студентів з представником агроіндустріального холдингу ПАТ «Миронівський хлібопродукт»

14 березня 2019 року
НУБіП України

 12 березня 2019 року на запрошення викладача кафедри глобальної економіки Гераймович Віолети була проведена зустріч представника підприємств Групи ПАТ «МХП» Дудник Юлії з членами гуртків «Глобалізація та європейська інтеграція», «Європейські студії», магістрами спеціальності 051 «Економіка» спеціалізації «Прикладна економіка» та аспірантами кафедри.


 Співпраця кафедри глобальної економіки з провідною компанією надає можливість студентам і викладачам проводити практичні навчання студентів в напрямку інтеграції теорії і практики що забезпечить високий рівень академічних знань, якісну підготовку фахівців європейського рівня. Студенти тепло зустріли та провели детальний тренінг з представником агроіндустріального холдингу ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

 


 Зважаючи на швидкий розвиток ПАТ «Миронівський хлібопродукт», компанія робить ставку на молодих спеціалістів, які хочуть працювати і розвиватися в агробізнесі. Адже саме від цих фахівців та рівня їхнього професіоналізму залежить розвиток та успіх компанії. З 2000 року в МХП працює програма «Молодий спеціаліст» та запрошує студентів 4-5-х курсів пройти практику на підприємствах Групи ПАТ «МХП» із перспективою подальшого працевлаштування. Студенти-практиканти та молоді спеціалісти отримують необхідні знання за допомогою системи «учитель – учень», яка дозволяє застосовувати персональний підхід до кожного зокрема. Представник Миронівського хлібопродукту запрошувала усіх бажаючих студентів та випускників пройти екскурсію або стажування на базі існуючих по всій території підприємств України з можливістю майбутнього працевлаштування.


 Дуже приємно, що результатом роботи викладачів економічного факультету, кафедри глобальної економіки є можливість пройти практику на підприємствах Групи ПАТ «МХП» із перспективою подальшого працевлаштування.

Вдячні організаторам за корисну і цікаву зустріч!
 

Андрій Лактіонов, магістр першого року навчання

спеціальності "Прикладна економіка"

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook