Міні-футбольний початок весни 2019

15 березня 2019, 1:07
м. Київ
    З метою поширення здорового способу життя та залучення української молоді до занять спортом і розповсюдження міні-футболу 6х6 на теренах нашої країни 9 березня у столичному Місті Спорту «Гідропарк» розпочалося друге коло змагань Чемпіонату міста Києва з міні-футболу 6х6.

     На свято було запрошено столичну музичну групу «Шалені хлопці» та групу підтримки черлідингу, які створили чудовий святковий настрій. Уперше у рамках змагань з міні-футболу 6х6 на штучному майданчику Гідропарку у товариському матчі зустрілися студентські команди двох столичних вишів. Збірна команда Київського Національного університету будівництва та архітектури проти збірної команди Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серед вболівальників нашої команди міні-футболістів на трибунах НСК «Міста спорту» були присутні проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Генадій Ржевський, директор Студентського містечка Сергій Стецюк та співробітники університету.

     Матч складався з двох таймів по 15 хвилин кожний. На превеликий жаль, початок гри для нашої команди був не дуже вдалим. Суперники забили два м’ячі поспіль. Але збірна НУБіП України змогла відігратися. Спочатку В`ячеслав Пісаревський (ф-т інформаційних технологій) потужним ударом від штанги скоротив рахунок до 2:1, а потім вдало завершив затяжну атаку нашої команди Дмитро Бурлака (ф-т аграрного менеджменту), зігравши на добиванні. Матч так і завершився внічию – 2:2.

Чекаємо вболівальників на наступних матчах та бажаємо успіху нашій команді!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook