Комплексна оцінка гуртожитків, стан справ та огляд прилеглої території студентського містечка

14 березня 2019 року
     Продовжили огляд гуртожитків та прилеглої території, умов проживання студентів, виконання Плану ремонтних робіт та дотримання Правил внутрішнього розпорядку мешканцями гуртожитків.

     Під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші та директора студентського містечка Сергія Стецюка на другий день прийняли участь в огляді гуртожитків № 1, 9, 9г, 10, 11 – заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександр Соваков, заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Наталія Слободанюк, директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць, декан економічного факультету Анатолій Діброва, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, головний інженер, головний енергетик, головний механік, представники профспілкової організації студентів, представники відділу виховної роботи та студентських справ, представники студентської організації та студентських рад гуртожитків, старости поверхів і блоків.

     Як зазвичай представники оглянули санітарний стан гуртожитків і прилеглої території студентського містечка, зайшли в кожну кімнату студентів та оцінили облаштування студентського побуту.

     Традиційно після огляду провели семінар-нараду у гуртожитку № 9 на якій кожен заступник декана/директора поділився досвідом – як часто він відвідує гуртожитки, як проводить перевірку та у якій формі проводить роз’яснювальні бесіди із студентством.

     Також усі завідувачі гуртожитку № 1 – Юлія Горкуша, № 9 – Лідія Йовенко, № 9г – Зиновій Кулаєць, № 10 – Наталія Тригуб, № 11 – Валентина Журенко доповіли щодо матеріально-технічного, побутового стану гуртожитку, про стан ремонту та заміни меблів, санітарно-технічного обладнання, МЗК та проживання студентів в цілому.

     Сергій Стецюк розповів присутнім про План ремонтних робіт на рік та зазначив, що плануємо всі відремонтовані кімнати для поселення студентів першого курсу укомплектувати новими меблями.

     На завершення Сергій Кваша пояснив важливість дотримання студентами Правил внутрішнього розпорядку в гуртожитку, необхідність системного контролю за станом проживання студентів із сторони заступників деканів та студентської ради. Наголосив про необхідність залучення до виховного процесу та контролю за проживанням – наставників груп та вихователів гуртожитків.

     Кожен студент повинен навчитись цінувати та правильно користуватися добробутом гуртожитку.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка
Анна Бованенко,
співробітник студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook