І знову – подарунки! Бібліотечний фонд поповнився колекцією авторефератів дисертацій від професора Анатолія Мазуркевича

14 березня 2019 року

 Отримувати подарунки завжди приємно. А отримувати науковій бібліотеці в подарунок наукові видання вдвічі приємніше.

Нещодавно бібліотечний фонд нашої книгозбірні поповнився 405 екземплярами авторефератів кандидатських та докторських дисертацій з особистої бібліотеки видатного науковця нашого університету – професора, член-кореспондента НААН України, академіка Академії наук вищої освіти України Анатолія Йосиповича Мазуркевича.
 
 
 
  Цю колекцію авторефератів Анатолій Йосипович накопичував протягом десятків років, плідно працюючи на ветеринарному факультеті з 1968 року та пройшовши шлях від асистента до академіка. Тематика цих видань, насамперед, пов’язана з ветеринарною медициною, а їх географія охоплює різні куточки нашої України. 
 Загалом, слід відмітити, що у бібліотечному фонді нашої книгозбірні нараховується понад 6422 примірники дисертацій та понад 15011 примірників авторефератів дисертацій за різними галузями знань, починаючи з 1939 р. і до сьогодення.
 Тож щиро дякуємо Анатолію Мазуркевичу за подаровані видання та запрошуємо магістрів, аспірантів, яких цікавлять наукові розробки та досягнення в галузі ветеринарії ознайомитися з ними.
 
Кучерук Лариса,
бібліограф І категорії  наукової бібліотеки
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook