Ярмарок ідей для європейських грантів у формі воркшопу – цікаво та пізнавально

13 березня 2019, 11:07
11 березня доцент кафедри фармакології та токсикології, к. вет. н. Ірина  Деркач взяла участь у воркшопі «Ярмарок ідей для європейських грантів», який відбувся у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 
Актуальною та пізнавальною  була інформація доповідачів: Оксани Крупки на тему «Дії Марії Склодовської-Кюрі в ГОРИЗОНТ 2020: відкриті конкурси за напрямом», Яніни Міщук – «Про Європейську раду досліджень та конкурси з цього напрямку», Валентини Андрущенко - «Advanced Grant - індивідуальні гранти для досвідчених науковців (вимоги до здобувачів та структура проектної пропозиції)», Лілії Калачнюк - «Конкурси за напрямом Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка. Біотехнологія», Анжели Пятової - «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали: актуальні конкурси».
Учасники висловлювали позиції своїх наукових напрямків, мали нагоду проаналізувати ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали тощо.
Велика подяка організаторам такого захолу.
В. Духницький
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook