Випускниця Мукачівського аграрного коледжу Кароліна Кроо: у НУБіП дуже хороша матеріально-технічна база, а це – основа якісної освіти

12 березня 2019 року
     Кароліна Кроо зараз навчається у Мукачівському аграрному коледжі, де здобуває спеціальність «Ветеринарна медицина». Свій вибір фаху дівчина пояснює бажанням бути комусь корисною. Думала стати психологом або дитячим лікарем, а згодом зрозуміла: хоче працювати з тваринами. І ось вже випускний курс та питання: що ж далі?

  • То чи продовжуватимеш навчання вже в університеті?

     – Так. Після закінчення коледжу я б дуже хотіла здобувати вищу освіту в НУБіП України. Я багато чула про нього від своїх знайомих, друзів, які там навчалися і навчаються, постійно слідкую за життям університету через інтернет-ресурси. А нещодавно і сама побувала в університеті. Приїздила туди разом з друзями на День відкритих дверей. Враження найкращі: великі гарні навчальні корпуси, просторі лекційні зали, оснащені лабораторії. Взагалі хороша матеріально-технічна база навчального закладу, на мою думку, основа якісної освіти. А ботанічний сад і студентське містечко – чудові місця для відпочинку та знайомств. Також університет надає широкі можливості щодо працевлаштування та наукової діяльності, саморозвитку і самовдосконалення, робить все для того, щоб студентам, які там навчаються, було цікаво і комфортно. Тож я ще раз утвердилася у своєму намірі навчатися в НУБіП.

  • Маєш якісь мрії, плани?..

     – Насамперед – стати хорошим спеціалістом і згодом відкрити разом з братом (він у мене теж ветлікар) ветеринарну аптеку і паралельно брати участь у фінансуванні притулку для тварин.

Розмовляла Наталія Кепенач 
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook