ВИБІР ПРОФЕСІЇ – ЦЕ ВИБІР СВОГО МІСЦЯ В ЖИТТІ

5 березня 2019 року
Бородянська ЗОШ № 1

    5 березня 2019 року представники факультету землевпорядкування зустрілися з випускниками Бородянських ЗОШ №1 і №2. Головною метою зустрічі було надання випускникам практичних порад і рекомендацій з успішного вибору професійного шляху.

     Під час профорієнтаційного заходу Людмила Гунько, доцент кафедри землевпорядного проектування, ознайомила майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями, за якими готують в НУБіП України, та перевагами вступу до провідного вищого навчального закладу дослідницького типу з віковою історією. Також випускникам розповіли про перспективи навчання на факультеті землевпорядкування, його матеріально-технічну базу, умови проживання в гуртожитку, зручне розташування корпусів гуртожитків університету, участь молоді у наукових гуртках, спортивних та культурно-масових заходах факультету і університету.

    Олександр Чумаченко, доцент кафедри землевпорядного проектування, розповів про особливості навчальної практики з геодезії, яка є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки бакалаврів за напрямом “Геодезія та землеустрій”, та продемонстрував в дії квадрокоптер, який ефективно використовуються в сфері діяльності геодезії та картографії (проведення аерофотознімання, створення ортофотопланів, створення цифрових моделей місцевості та 3D моделей різних об’єктів, створення топографічних планів, збір даних для інвентаризації земель тощо).

       Випускники шкіл отримали буклети з інформацією про університет, переліком необхідних сертифікатів ЗНО та Олімпіаду, участь у якій дає можливість отримати додаткові 20 балів при вступі до НУБіП України.

    Цей захід став цікавим для учнів, вони ставили питання щодо працевлаштування, особливостей навчального процесу, можливості отримати подвійний диплом.

  

       Вчителів та учнів школи запрошено до університету 28 березня 2019 року на День відкритих дверей. Це дасть змогу особисто поспілкуватися з керівництвом, викладачами та студентством, розпитати їх про умови вступу та вимоги до навчання, оглянути матеріально-технічну та науково-методичну базу, побутові умови та оглянути територію університету.

       З величезним сподіванням на подальші зустрічі і вступ учнів до нашого студентського колективу закінчилась ця поїздка. Щиру подяку за організацію зустрічі висловлюємо директору школи № 1 Інні Романюк, вчителю математики Світлані Поповій та директору школи № 2 Олені Лазутіній.

 Людмила Гунько,

доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook