Гуманітарії провели День інформаційних технологій в освіті

4 березня 2019 року
     Минулого тижня студенти гуманітарно-педагогічного факультету взяли участь у Дні інформаційних технологій в освіті. Організаторами виступили науково-педагогічні працівники кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті. Метою заходу є популяризація використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для підготовки конкурентоспроможних випускників факультету.

  

  

     Програма Дня інформаційних технологій в освіті була насиченою та цікавою. Протягом дня студенти виконували завдання он-лайн квесту, що включав відповіді на запитання в режимі он-лайн, анкетування та виконання інших завдань. На поверхах факультету було розміщено оголошення у вигляді QR коду, відсканувавши який студент дізнавався про завдання, яке потрібно виконати. Один із етапів он-лайн квесту передбачав фото із викладачем факультету та публікацію його у Facebook. Кількість активних учасників он-лайн квесту можна було переглянути за #День Інформаціних Технологій.

     Завершився День інформаційних технологій в освіті зборами учасників у аудиторії 309 корпусу 3. Під час привітального слова декан факультету, доктор філологічних наук, професор Шинкарук В.Д. зазначив, що на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України одним із основних завдань є впровадження в навчальний процес нових інформаційно-комунікаційних технологій, постійний пошук найкращих шляхів удосконалення навчального процесу. Він зауважив, що в основі соціально-економічного розвитку інформаційного суспільства лежить не матеріальне виробництво, а виробництво інформації та знань. Саме тому професорсько-викладацький склад факультету знаходиться у постійному пошуку щодо вдосконалення освітніх програм.

 

Кочарян Артур Борисович,
кандидат наук, доцент кафедри
соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook