Agrohub Innovation Agenda Report – системне впровадження інновацій в агро, Agrohub Nitro Marathon

1 березня 2019 року

  1 березня 2019 року в місті Київ відбулася презентація-лекторій Agrohub Nitro Marathon сучасного проекту «National Innovation Agenda Report» на платформі «Agrohab», яку відвідала професор кафедри інформаційних систем Попрозман Н.В.

    Презентувала платформу Agrohub Innovation Agenda Report засновниця проекту агрохаб  Юлія Порошенко, яка проакцентувала увагу на етапах впровадження цієї платформи та виділила три напрями роботи:
•    діагностика та консалтинг для агрокомпаній;
•    пошук інноваційних рішень;
•    розвиток талантів та трансформація культури.
    Цінність презентації в тому, що у рамках цього дослідження описана універсальна парадигма розвитку української агрокомпанії та побудована матриця зрілості, яка описує різні стадії розвитку соціально-економічних процесів всередині компанії.
Але надцікавим було те, що було вивчений ефект від впровадження агроінновацій та сформовано так звані use cases – приклади практичного застосування технологій. Ефектним доповненням доповіді був виступ в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої, а також презентація теми «Інноваційні шляхи вирішення проблем в агро на прикладі Ізраїлю» Бориса Бордмана та багато інших цікавих, сучасних і прогресивних виступів. Не зважаючи на насичений день, це був день багатий на нові ідеї, сповнений яскравими подіями і зустрічами із успішними людьми та друзями.
 

 

 

Попрозман Н.В., професор кафедри інформаційних систем
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook