Випускниця і знову абітурієнт Інна Солоніна: освіта дорослих – важливий пріорітет в роботі дирекції ННІ післядипломної освіти

4 березня 2019 року

 

 

     Навчально-науковий інститут післядипломної освіти активно провадить профорієнтаційну роботу щодо набору студентів на п'ятнадцять спеціальностей освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» як за денною, так і заочною формами навчання, в тому числі на програми здобуття другої (наступної) вищої освіти

     На сьогоднішній день більше шестидесяти осіб заявили про своє бажання навчатися в університеті. Серед них головний спеціаліст відділу комунальної власності Баришівської селищної ради Київської області Інна Солоніна, яка вступатиме до університету на спеціальність «Публічне управління та адміністрування» та погодилась на інтерв'ю.

  • Чому обрала для вступу на другу вищу освіту НУБіП України?

     – НУБіП України – моя Альмаматір. Навчалася на спеціальності «Лісове та садово-паркове господарство».
     Після закінчення бакалавратури у 2013 році, вступивши в магістратуру, паралельно почала працювати у Баришівській селищній раді на посаді спеціаліста. Займалася питаннями благоустрою, житлово-комунальним господарством, курувала два комунальних підприємства.
     З лютого цього року переведена на посаду головного спеціаліста відділу комунальної власності, присвоєнно тринадцятий ранг посадової особи місцевого самоврядування.

  • Чим привабливою для Вас є спеціальність «Публічне управління та адміністрування»?

     – Для працівника органу місцевого самоврядування професійна освіта з державотворення, управління в системі створення територіальних громад є дуже важливою. Пізнати нове, поспілкуватися з професорсько-викладацьким складом, колегами державницького корпусу, обмінятися досвідом роботи, ось що спонукає мене піти вчитися. А ще, впродовж чотирьох років мені пропонувли різні посади, які вимагали фахової підготовки державного службовця.

  • Які плани на майбутнє?

     – Мрію про кар'єрний ріст. Хочу долучитися до реалізації реформ в сфері місцевого самоврядування, які започатковані нинішньою владою. Вірю, що в мене все вийде, коли стану магістром з публічного управління та адміністрування.

  • Удачі Вам в реалізації всіх задумів!


Розмову провела Марія Кулаєць, директор ННІ післядипломної освіти

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook