На юридичному факультеті розпочато курси з базових правничих дисциплін

28 лютого 2019 року

     Графік проведення підготовчих курсів до єдиного фахового вступного випробування для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю 081 «Право» затверджено на юридичному факультеті та з 18 лютого розпочато курси з базових дисциплін.

     Розпочато проведення курсів з дисципліни «Цивільний процес» для студентів, які планують вступати до НубіП України для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 081 «Право».

 

 

     Програма єдиного фахового вступного випробування складається з тестів, що включають вісім базових правничих дисциплін, а саме: конституційне право України, адміністративне право України, цивільне право України, цивільне процесуальне право України, кримінальне право України, кримінальне процесуальне право України, міжнародне публічне право та міжнародний захист прав людини.
     Відповідальні науково-педагогічні працівники юридичного факультету забезпечать проведення курсів по вищевказаним дисциплінам з метою підготовки вступників для успішного складання вступних випробувань.

 

 

Доцент кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н. М.В. Пушкар

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook