Cемінар «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності»

11 лютого 2019 року

IMG 4673

Навчально-науковий інститут післядипломної освіти НУБіП України розпочав курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які проходитимуть у формі семінару. Термін проведення семінару «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності» з 04.02. до 20.02.2019.

IMG 4678IMG 4674Цього року курси підвищення кваліфікації проходитимуть 29 педагогічних працівників нашого коледжу. Семінар передбачає два етапи:

  • перший – це самостійно робота над написанням випускної роботи, яку слухачі курсів готують за результатами власних досліджень та досвіду викладання дисциплін;
  • другий – прослуховування лекцій в он-лайн режимі з 11.02 до 20.02.2019.

Перший день семінару «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності» 11 лютого налаштував працівників Бережанського агротехнічного коледжу на плідну співпрацю. У цей день в он-лайн режимі викладачі змогли поспілкуватися з директором навчально-наукового інституту післядипломної освіти НУБіП Кулаєць М. М. З вітальним словом до присутніх звернувся Кваша С. М., проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України. Професор прочитав перед слухачами лекцію «Нові завдання освіти у вимірі сучасних інтеграційних процесів». Досвідом Про систему забезпечення якості освіти у ВНЗ поділилася доцент Зазимко О.В.

У вівторок та середу досвідом з слухачами курсів ділилися відповідно Касаткін Д. Ю., в. о. кафедри комп’ютерних систем і мереж НУБіП України – «Інформаційно-комунікаційні технології в начальному процесі сучасного ВНЗ», Лукіна Т. О., професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності – «Технологія розробки та вимірювання якості валідного тесту навчальних досягнень». Варто зазначити, що всі лектори розглядали наболілі проблеми стосовно якості освіти в університетах та коледжах, ділилися досвідом особливостей практичної підготовки з використанням новітніх технологій в освітньому процесі.

А попереду ще зустрічі з доцентами Омельченко Л. М., Сопівник І. В, Харченко С. В., Кліх Л. В., професором Витвицькою О. Д.

Дякуємо усім доповідачам за цікаві, змістовні лекції та досвід, яким ви ділитися з нами.

Щиро дякуємо керівництву університету і особисто ректору Ніколаєнку С. М., проректору з навчальної і виховної роботи Кваші С. М., директору ННІ післядипломної освіти Кулаєць М. М. за організацію та проведення семінару в такому зручному дистанційному режимі.

Оксана Лещишин,
завідувач навчально-методичного кабінету
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook