Випускники шкіл на роздоріжжі! Як обрати майбутню професію?

24 січня 2019 року
Київська область

 Для учнів одинадцятих класів закінчується шкільне життя. Що робити далі - йти працювати чи навчатися далі? Відповіді на такі питання обговорили доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Дроздівський Олег Петрович та учні 10 та 11 класів Іванівського навчально-виховного комплексу "Загально-освітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок", Узинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Навчально-виховного комплексу "Узинська гімназія".

Учням детально розповіли про: напрями підготовки фахівців зі спеціальності 193 Геодезія та землеустрій, де і ким вони зможуть працювати після закінчення вишу, матеірально-технічне забезпечення кафедр факультету землевпорядкування та інше.

Учням 11 класу запропоновано прийняти участь в олімпіаді з географії для випускників загальноосвітніх навчальних закладів і можливістю отримати до 20 балів до їхніх сертифікатів ЗНО та будуть вирішальними при вступі до НУБіП України на спеціальность 193 Геодезія та землеустрій; повідомлено  про підготовчі курси та правила вступу в 2019 році. Учням 10 класів, окрім спеціальності 193 Геодезія та землеустрій, розповіли про нову спеціальнсть "Науки про землю", на яку кафедра планує розпочати набір в 2020 році.

доцент кафедри

А.А. Москаленко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook