Співробітники факультету – члени журі Всеукраїнського науково-технічного конкурсу Intel-Eko Україна 2019

8 лютого 2019 року

67 лютого цього року професори факультету ветеринарної медицини Костюк В.К., Карповський В.І., Грищенко В.А. та доцент Криворучко Д.І., за запрошенням Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, взяли участь у роботі журі Всеукраїнського науково-технічного конкурсу Intel-Eko Україна 2019, що є національним етапом Міжнародного конкурсу Intel ISEF 2019. Професори Костюк В.К., Карповський В.І. та доцент Криворучко Д.І. у складі секції «Науки про людину: анатомія, фізіологія» та професор Грищенко В.А. у складі секції «Хімія і біохімія» взяли участь в оцінюванні понад 50 наукових робіт учнів старших класів загальноосвітніх шкіл, колегіумів та коледжів з усіх куточків України.

У результаті було відібрано по дві кращі роботи від кожної секції для участі їх у суперфіналі. Суперфіналісти продовжать боротьбу за першість на міжнародному етапі конкурсу.

У процесі спілкування з учнівською молоддю та їх науковими керівниками професори Костюк В.К., Карповський В.І., Грищенко В.А. та доцент Криворучко Д.І. розповідали про історію й особливості та напрями підготовки фахівців у НУБіП України загалом та на факультеті ветеринарної медицини зокрема, пропонуючи кмітливим та здібним учням-конкурсантам продовжити навчання у стінах факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

Д. вет. н., проф. Костюк В.К.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook