Викладачі кафедри аквакультури оцінювали роботи учасників XV Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників

5 лютого 2019 року

      Не дивлячись на похмуру погоду дні 31 січня та 1 лютого були досить насиченими та сповненими позитивними та яскравими емоціями. Так, на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України відбувся фінальний етап XV Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників 2019.
      Оцінювали конкурсні роботи учасників досвідчені викладачі Національного університету біоресурсів та природокористування України факультету тваринництва та водних біоресурсів, в тому числі і старший викладач кафедри аквакультури Олександр Ковальчук.

     Всього для участі у конкурсі 58 школярів закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 19 областей України представили 60 дослідницько-експериментальних робіт, виконаних на високому рівні, що і було оцінено журю конкурсу. Зокрема, одне із призових місць отримала робота із вивчення використання нових природних кормів для прискорення темпів росту декоративних видів риб.
       Хочеться подякувати організаторам конкурсу за проведення подібних заходів, які дають змогу активній учнівській молоді проявити свої наукові здібності та залучення науково-педагогічних працівників факультету тваринництва та водних біоресурсів до співпраці!

Старший викладач кафедри
аквакультури, к. с.-г. н. Ірина Кононенко

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook