Легкий старт наукових досліджень

24 січня 2019 року
     У тандемі з активним пошуком шляхів виконання завдань на 2019 рік керівництвом університету і структурних підрозділів вирує життя і в науковій сфері.

     У зв’язку з початком виконання в університеті наукових досліджень та з метою підвищення ефективності проведення наукових робіт для отримання конкурентоспроможних результатів науково-дослідною частиною було проведено організаційну нараду-семінар щодо виконання у 2019 році науково-дослідних робіт.
     Учасниками наради-семінару були керівники та відповідальні виконавці НДР, що продовжують виконуватись у 2019 р., а також весь керівний склад науково-дослідної частини, директори науково-дослідних інститутів та заступники деканів факультетів з наукової роботи. Незважаючи на складні погодні умови, в аудиторії ніде яблуку було впасти!

     До присутніх звернувся перший проректор Ігор Ібатуллін, який ознайомив з головними пріоритетами розвитку науки та ключовими завданнями вчених університету на 2019 рік.

     Про організаційні моменти підготовки документів та умови виконання НДР у 2019 році говорив начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко. Він наголосив, що основними умовами ефективного виконання проекту є:

  • чітке дотримання мети, виконання завдань етапів проекту, технічного завдання відповідно до проекту, договору на виконання НДР;
  • висока результативність виконання роботи (публікації, монографії, охоронні документи тощо);
  • раціональне планування витрат на виконання та ефективне використання коштів.

     З доповненнями виступили начальник планово-фінансового відділу НДЧ Валентина Шостак, начальник відділу патентно-ліцензійної, винахідницької та раціоналізаторської роботи Тетяна Герасимова. До обговорення долучились Валерій Ушкалов, Анатолій Мазуркевич, Сергій Вегера, Дмитро Засєкін, Олена Волосянко та інші.

     Терміни оформлення документації та її перелік розміщено у наукових новинах за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/3715.

     За консультацією звертатись за телефонами:
науково-організаційний відділ НДЧ – 527-81-54;
планово-фінансовий відділ НДЧ – 527-87-39.

     Аналогічний захід щодо організаційних засад виконання проектів НДР, що розпочинаються у 2019 р., буде проведено пізніше, про що додатково буде повідомлено.

Вікторія Самсонова,
начальник науково-організаційного відділу НДЧ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook