Одинадцятикласниця з Хмельниччини Влада Кравчук: «НУБіП – один з найкращих університетів країни, тож омріяний фах юриста хочу здобути тут»

16 січня 2019 року
     Початок нового року – це завжди початок шляху до своєї мети. А якщо ти – цьогорічний випускник школи, то найголовніша мета – отримати статус студента. Про свою мрію стати студенткою юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України нам розповіла учениця Заміхівської ЗОШ Влада Кравчук з Хмельниччини.
  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

     – Вважаю це важливим кроком до успішного самостійного життя. Сьогодні без диплому про вищу освіту важко отримати омріяну роботу. До того ж навчання в університеті вчить мислити творчо, навчає компетентності і грамотності у своїй справі.

  • Яку обрала спеціальність і чому?

     – Юриста. Хочу допомагати людям, які не мають знань чи можливостей відстояти свої законні інтереси у суді. Завжди не любила несправедливості, а набувши фаху юриста, зможу з нею боротись напряму.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – У нашому населеному пункті взагалі багато молоді навчалося і зараз навчається в НУБіП, і я чула про цей університет лише хороше. Також важливу роль зіграло те, що це один з найкращих університетів країни, престижний освітній заклад, який дає студентам можливість поїхати за кордон на навчання чи стажування.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – Обожнюю кататися на мотоциклі. Також люблю танцювати та співати, граю на синтезаторі. Чотири роки займалася українськими народними танцями і навчалась у музичній школі, яку через дуже серйозну підготовку до ЗНО, на жаль, змушена була залишити.

  • Маєш мрію?

     – Стати провідним юристом України і відчувати, що мої близькі та рідні пишаються мною. Але щоб досягти чогось у житті, необхідні гарні умови для створення свого майбутнього. Зараз в Україні війна, тож найбільше, чого я хочу – це миру як у своїй країні і усьому світі.

Розмовляла Світлана Ковальова 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook