Перший ректорат 2019 року: за роботу – без зволікань!

2 січня 2019 року

     2 січня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося перше в цьому календарному році скорочене засідання ректорату.

     З інформацією про підсумки акредитації, підготовку до співбесід із керівниками структурних підрозділів виступив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він також спинився на підсумках зимової екзаменаційної сесії, яка щойно завершилася.

     Про стан енергозбереження за 2018 рік, контроль витрат води та енергоносіїв у січні поточного року говорив проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Деталізуючи завершення ремонтних робіт, зокрема у кампусі, він інформував про заміну вікон у 6-му гуртожитку, електропроводки в гуртожитках №1 і №4, ремонт кімнат для аспірантів у гуртожитку №4 (а також заміну тут меблів) та тих, що звільнилися після випуску магістрів.

     Стан надходжень за проживання і навчання, оплату праці у 2019 році озвучив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Він також звернув увагу на необхідності глибокого аналізу роботи підрозділів, що фінансуються із спецфонду, визначення гуртожитків для проживання іноземних студентів, число яких із часом тільки зростатиме.

     Про надходження до благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» і залучення цих коштів до вирішення нагальних потреб університету говорив директор Євген Томін, про планування на найближчий тиждень і місяць загалом, подання звіту за 2018 рік до МОН України – учений секретар Оксана Барановська.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін, як і завжди, озвучив широке коло питань. Вони стосувалися кадрів, рейтингу, тендерів і плану роботи тендерного комітету, господарювання навчально-дослідних господарств університету, інвентаризації в Боярській ЛДС, визначення схеми організації і ведення житлового будівництва тощо.

     Підбиваючи підсумок засідання, Станіслав Ніколаєнко визначив першочергові завдання на сьогодні. По-перше, це – оплата праці з відповідними розрахунками, бюджет 2019 року. По-друге, план роботи на січень 2019 року. По-третє, забезпечення роботи НДГ, в першу чергу посівної. По-четверте, постійна увага гуртожиткам, особливо там, де проживають першокурсники. По-п’яте, постійно дбати про економію ресурсів, розібратися з новими цінами, зокрема на електроенергію і т.д. По-шосте, відслідковувати картину захворювань. По-сьоме, проведення співбесід з керівниками відокремлених підрозділів. По-восьме, створення студентського Арт-центру та Спортивного центру.

     Тож без зволікань – за роботу!

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook