Гуртківці взяли участь у Всеукраїнському науково-методологічному семінарі «Творча спадщина Г.С. Сковороди в контексті сучасного соціогуманітарного дискурсу»

30 жовтня 2018 року

25 жовтня відбувся Всеукраїнській науково-методологічний семінар «Творча спадщина Г.С. Сковороди в контексті сучасного соціогуманітарного дискурсу», до якого гуртківці підготували доповіді:

«МОВНИЙ СВІТ Г. С. СКОВОРОДИ» Голенко О. А. , «ФІЛОСОФСЬКЕ ВЧЕННЯ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ ТА ПОНЯТТЯ «КОСМОПОЛІТИЗМ». Куш А.Ю., «ПРОБЛЕМАТИКА СУБ’ЄКТИВНОСТІ СПРИЙНЯТТЯ ТА ІНТЕРПРЕТАЦІЇ ПОНЯТЬ, ТЕРМІНІВ» Роман Р.Р., «КОНЦЕПЦІЯ «НАДЛЮДИНИ» Ф.НІЦШЕ В СВІТЛІ ПОЛІТИЧНИХ ІДЕЙ ХХ СТ.» Степчук Я. А., «КОНЦЕПЦІЇ МИСЛЕННЯ У ФІЛОСОФІЇ Б. СПІНОЗИ ТА Р. ДЕКАРТА»  Вдовкіна Ю. О., «ПРО ПРОБЛЕМУ ШТУЧНОГО МИСЛЕННЯ У СУЧАСНІЙ ФІЛОСФІЇЇ» Боско М.С., «ЛЮДИНА І СУСПІЛЬСТВО В ІНФОРМАЦІЙНУ ДОБУ: АСПЕКТ ФІЛОСОФІЇ» Кльован О.А. , «ПСИХОФІЗИЧНА ПРОБЛЕМА В ФІЛОСОФІЇ НОВОГО ЧАСУ» Гула В.В., «ПРО ПРОБЛЕМУ ФОРМУВАННЯ МИСЛЕННЯ В ОНТОГЕНЕЗІ ОСОБИСТОСТІ» Хомутовська Т.Л., «МОРАЛЬ У СУЧАСНОМУ СВІТІ У СВІТЛІ СКОВОРОДИНСЬКОЇ КОНЦЕПЦІЇ СОВІСТІ» Дошка Є.В.

Доповідає студентка ХТІ Марія Боско

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook