Керівництво Міністерства освіти і науки відвідало Немішаєвський агротехнічний коледж

23 грудня 2018 року

     На Немішаївську землю завітала з робочим візитом Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Основною метою її відвідин було ознайомлення з основними напрямами діяльності НМЦ «Агроосвіта» та відкриття оновленої різдвяної експозиції Музею українського костюму та української писанки.

     Директор Немішаївського агротехнічного коледжу Володимир Альохін, користуючись нагодою, передав особисто пані Лілії листа від колективу коледжу, в якому висловлена підтримка прогресивних освітніх реформ Міністерства освіти і науки України та озвучено ряд актуальних питань, з якими колектив звертається до МОН України і просить їх розглянути та вирішити. Зокрема, пропозиція чітко законодавчо визначити роль та місце коледжів в системі освіти, як ланки фахової передвищої освіти, про зміни у проекті Типового положення про користування студентськими гуртожитками, про вирішення питання щодо порядку укладання договорів про державно-приватне партнерство між закладами освіти, органами державної влади та приватними партнерами, про державне замовлення для коледжів і технікумів у 2019 році та питання фінансування ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» на модернізацію та розвиток матеріально-технічної бази коледжу.

     Володимир Альохін мав можливість продемонструвати генеральному директору директорату вищої освіти та освіти дорослих Олегу Шарову матеріально-технічну базу коледжу, зокрема експозицію «Україна - єдина країна», відвідали відділення ветеринарної медицини та ТВППТ, їхні лабораторії, побували у спортзалі коледжу та в стоматологічному відділенні. Варто зазначити, навчальні і виробничі потужності приємно вразили гостей, які запевнили, що детально розглянуть всі наші пропозиції і сприятимуть подальшому розвитку коледжу.

Олена Кищук
Фото Вікторії Мотілової 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook