Магістри-гуманітарії отримали путівку в життя

20 грудня 2018 року

     20 грудня 2018 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбувся випуск магістрів денної та заочної форми навчання. Всього дипломи магістрів отримали 153 особи, які навчалися за п’ятьма магістерськими програмами (соціальна робота; філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, або перша мова – німецька; педагогіка вищої школи; менеджмент (управління навчальними закладами).

     Розпочалося свято вручення дипломів звучанням гімну гуманітарно-педагогічного факультету та внесенням прапора. Далі з вітальними словами до випускників, викладачів та численних гостей свята звернувся декан гуманітарно-педагогічного факультету, доктор філологічних наук, професор Василь Шинкарук, який привітав магістрів із закінченням повної вищої освіти та побажав їм прославити рідний університет не лише в Україні, а й поза її межами та, щоб їхня життєва стежинка була встелена квітами щастя, на якій зустрічаються гарні люди.

     Магістри вручили деканові квіти від випускників та подякували за отримані знання у стінах університету та унікальну можливість навчатися в НУБіП України, за високий професіоналізм, знання і вміння, за безмежне терпіння, батьківську турботу, повагу.
     Від імені ректора Станіслава Ніколаєнка випускників привітав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша і побажав три речі: успішної кар’єри, добробуту та демографічного вибуху.

     До привітання долучилася і директор наукової бібліотеки НУБіП України кандидат сільськогосподарських наук Тетяна Кіщак, яка вручила грамоту найкращому користувачу бібліотеки Анастасії Стародуб та побажала магістрам щастя у дорослому житті.

     Голова профкому гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька у привітальному слові зичила магістрам у житті зустрічатися лише з гарними людьми та не забувати про свою «Альма-матер».
     І ось настала довгоочікувана хвилююча мить, коли заступник декана факультету Ігор Буцик зачитав наказ про вручення дипломів із відзнакою та 35 випускників отримали свою путівку в життя.

 

     А далі групи-випускниці для отримання дипломів, нагород, привітань по черзі виходили на сцену. Вихід кожної групи супроводжувався відео- та фотографіями про студентське життя, які дозволили кожному випускникові пригадати найяскравіші моменти, поринути у спогади про незабутні та щасливі студентські роки.
     Сьогодні доленосні накази про вручення дипломів зачитували та вручали їх випускникам декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, заступники декана гуманітарно-педагогічного факультету Ігор Буцик, Алла Кравченко, Ярослав Рудик та завідувачі випускових кафедр Леся Вікторова, Світлана Амеліна, Олександр Малихін, Руслан Сопівник.

 

 

     Від імені усіх кураторів вітав випускників доцент Геннадій Ржевський, який побажав випускникам не забувати добро, яке дарували їм батьки і викладачі та бути вдячними і розсудливими, на життєвій стежині зустріти гарних наставників та вдало розпочати професійну кар’єру.

     Від старост усіх випускових груп (Новіцька Оксана, Шевчук Олександра, Амеліна Юлія, Леонов Владислав, Дегтяренко Людмила, Хвостенко Інна, Вовкогон Юлія, Голєва Марія), які піднялися на сцену, вітальне слово та слово щирої подяки виголосила Голєва Марія. А потім усі разом магістри склали присягу випускника: прожити життя, достойне людини, бути гідними синами і дочками своїх батьків, щоб ні смуток, ні біль, ні передчасна сивина не покрили наших душ і скронь ….

     Із замиранням серця цьогорічні випускники слухали відеопривітання гурту «Антитіла» та з Угорщини від Арато Андраша – всесвітньо відомого у мирному інтернеті як дід Гарольд, або Гарольд, який приховує біль, а також справжнього улюбленця жінок – усім нам відомого Павла Зіброва.
     Свято супроводжувала концертна програма, підготовлена викладачами гуманітарно-педагогічного факультету та аматорами кафедри культурології. З музичними вітаннями сьогодні прийшли до магістрів та гостей свята доцент Ірина Гриценко; співробітник кафедри культурології Сергій Прудніков, Вероніка Лось та Іоган Себастьян Бах із «Арією»; учасниця студії академічного, джазового та естрадного співу під керівництвом професора кафедри культурології, народної артистки України Наталії Шелепницької, студентка першого курсу Мар’яна Остяк; учасники танцювальної групи народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського під керівництвом лауреата міжнародних конкурсів Валерія Музальова з композицією «Ківак». До музичних вітань приєднався і лауреат міжнародних конкурсів, учасниця студії «Voit-vois» під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк Дарина Лукашук; учень керівника духового оркестру кафедри культурології Сергія Пруднікова Клім Григор; лауреат міжнародних конкурсів ансамбль бального танцю «Чарівність» під керівництвом доцента кафедри культурології Світлани Макоди; учениця доцента кафедри культурології, Заслуженого артиста України Віктора Кавуна, учасниця таких відомих телевізійних проектів як «Голос країни» та «Х – фактор» Владислава Чайка.

Оксана Васюк,
професор кафедри педагогіки НУБіП України


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook