ВИПУСКНИКИ ПЕРЕЯСЛАВА-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ПРАГНУТЬ ВСТУПИТИ ДО НАШОГО УНІВЕРСИТЕТУ

17 грудня 2018, 12:53

На початку грудня професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, доктор ветеринарних наук, професор, академік АНВО України, лауреат премії ім. С. З. Ґжицького Валентин Карповський провів профорієнтаційний захід у Переяслав-Хмельницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 (Київська область).
Учні 11-х класів були ознайомлені з історією та сьогоденням, структурою Національного університету біоресурсів і природокористування України, напрямами підготовки та умовами вступу. Професор В. Карповський акцентував увагу майбутніх абітурієнтів на перевагах навчання у нашому університеті, а також на можливостях підготовчих курсів до здачі ЗНО. Випускники довідалися про предметні олімпіади для вступників, які проводяться в НУБіП України.

Професор В. Карповський звернув увагу школярів на умови вступу та навчання на факультеті ветеринарної медицини за спеціальностями 211 – Ветеринарна медицина та 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза, а також перспективи працевлаштування. Було зазначено, що тут випускники шкіл мають унікальну можливість одержати відразу освітній ступінь «Магістр».

Учні зацікавилися запропонованою інформацією та задавали багато запитань стосовно майбутнього навчання в університеті, на які професор В. Карповський дав вичерпні відповіді. 

Висловлюємо подяку за організацію зустрічі випускникові факультету ветеринарної медицини, депутату міської ради, генеральному директору «Сімекс-Альянс Україна», кандидату ветеринарних наук В’ячеславу Саулку та керівництву школи.

Професор Валентин Карповський


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook