Перемога чоловічої збірної НУБіП України з футзалу в 1/8 Кубку міста Києва серед ЗВО

14 грудня 2018 року

     13 грудня у спортивному комплексі КНУБіА чоловіча збірна НУБіП України з футзалу стартувала в Кубку міста Києва з футзалу серед ЗВО. Нашим суперником була дуже потужна команда з Національної академії внутрішніх справ. Слід зауважити, що збірна команда НАВСу грає у першій лізі Чемпіонату м. Києва з футзалу, очолює турнірну таблицю та має в своєму складі члена збірної команди України з міні-футболу 6х6 – Дмитра Ширая.

     Натхненна нещодавньою перемогою над командою НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», збірна команда НУБіП України з перших же секунд гри розпочала активно пресингувати суперника на їхній половині майданчику. Гравці команди НАВСу не змогли відразу зреагувати на такий потужний натиск і на шостій хвилині матчу рахунок вже був 3:0 на нашу користь. Голи забили двічі Богдан Козій та Василій Грох (ф-т аграрного менеджменту). Маючи тотальну перевагу на міні-футбольному майданчику наша збірна створила дуже велику кількість гольових моментів біля воріт суперника, що призвело до двох забитих голів. Відзначилися Олексій Заїка (ф-т тваринництва та водних біоресурсів) і Богдан Козій (ф-т аграрного менеджменту). Перший тайм завершився з рахунком 5:1 на користь НУБіП України. У другому таймі команда НАВСу трохи активізувалася і змогла реалізувати два гольові моменти. Наші хлопці продовжували атакуючі дії але вразили ворота суперника лише один раз. Василій Грох (ф-т аграрного менеджменту) вдало зіграв на добиванні. Матч закінчився з рахунком 6:3 на нашу користь.

     На наступному тижні збірна НУБіП України з футзалу зіграє два матчі з принциповими суперниками – Київським університетом ім. Бориса Грінченка та з Київським національним торгово-економічним університетом.

Бажаємо нашій футзальній збірній ще більше яскравих перемог!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook