6 грудня 2018 р. у конф. залі о 13:15 відбудеться засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин

29 листопада 2018 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Розгляд дисертації Грушанської Наталії Геннадіївни, здобувача кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП України, на тему: «Теоретичне та експериментальне обґрунтування неінвазивних методів діагностики порушень обміну мінеральних речовин у великої рогатої худоби і свиней», поданої на здобуття наукового ступеня доктора ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.01 «Діагностика і терапія тварин».
Науковий консультант: Цвіліховський М. І. – професор кафедри терапії і клінічної діагностики, доктор біологічних наук, професор, академік НААН.
Рецензенти: Долецький С. П., д. вет. н., доцент; Чубов Ю. О, д. вет. н., професор; Томчук В. А., д. вет. н., професор.

2. Розгляд дисертації Клюцук Марини Русланівни, здобувача кафедри нормальної та патологічної морфології і фізіології Подільського державного аграрно-технологічного університету на тему: «Науково-експериментальне обґрунтування регуляції рухової активності свиней на дорощенні», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 03.00.13 «Фізіологія людини і тварин».
Науковий керівник: Данчук В. В. – заступник директора з наукової та навчальної роботи УЛЯБП АПК НУБіП України, доктор сільськогосподарських наук, професор.
Рецензенти: Карповський В. І., д. вет. н., професор; Костенко В. М., к. вет. н., доцент.

3. Про атестацію аспірантів ФВМ у 2018 році (Доповідає: проф. Засєкін Д. А.).

4. Різне.

 

Голова науково-технічної ради
НДІ здоров’я тварин, д.вет.н., професор Д.А. Засєкін

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook